Historiek van het kantoor:

Immobiliën De Wolf - Doré is in de wijde regio rond Dendermonde een vast begrip en was meer dan 50 jaar geleden één van de eerste immo-kantoren in de streek.

Op vandaag is Vincent de derde generatie die de service van het kantoor blijft verderzetten.

De zaak werd in 1968 opgericht door Benjamin De Wolf en al vroeg kwam Myriam Doré bij hem in dienst. Zij groeide door tot erkend vastgoedmakelaar en nam de zaak uiteindelijk over.

Aansluitend op het voltooien van zijn opleiding Vastgoedbeheer aan HoGent en het succesvol afronden van zijn BIV-stage startte Vincent, Myriam haar petekind, in 2007 als zelfstandig medewerker in het kantoor. In 2014 volgde hij op zijn beurt Myriam op als zaakvoerder.

Vincent is een geboren en getogen Dendermondenaar. Hij kent de stad dan ook als zijn broekzak. Met een passie voor vastgoed, interieur en architectuur was het verderzetten van Myriam haar levenswerk voor hem een evidente, logische keuze.

Als kantoor leggen wij de focus op een deskundige en persoonlijke aanpak van elk dossier.

Vincent is er van overtuigd om samen met zijn medewerkers voor u als verkoper, koper, verhuurder of huurder een meerwaarde te kunnen betekenen bij elke vastgoedtransactie.